Ročne Ure – Modne ročne ure za moške in ženske

Slovenia, Maribor

Spletna trgovina RocneUre.si prodaja najbolj popularne modne dodate za moške, ženske in otroke - ročne ure.

Main Services:

Ro\u010dne ure, Zapestnice, wrist watches, bracelets

Ročne Ure – Modne ročne ure za moške in ženske

Želimo nuditi dobro kvaliteto po ugodni ceni, zato lahko pri nas najdete ročne ure, brez da bi zanjo morali odšteti malo bogastvo. Več kot 400 različnih modelov ur, novo v ponudbi pa ponujamo tudi zapestnice, ki dodatno popestrijo tvoj stil.

Brskaj med ročnimi urami znamk Curren, Oulm, Excellanc, Cagarny, Oulm, Excellanc, Winner, Weide in še več kot 20 drugih. Želite ročno uro podariti? Brez problema – v ponudbi tudi darilne škatlice!

Hiter odziv, pošiljanje iz Slovenije in posledično hitra dostava – to lahko pričakujete od nas. Zato izberi svojo ročno uro, ki bo popestrila tvoj stil na www.rocneure.si

Zakaj nositi ročno uro? Že od nekdaj, so ročne ure več, kot le prikazovalnik času. So simbol, nekaj, kar popestri tvoj celoten izgled. Celoten outfit. V časih, kjer je najpomembnejša stalnica sprememba je koristno, če kombiniramo z različnimi stvarmi. Predvsem z modnimi dodatki. Ravno zato je tudi prišla ideja, da na RocneUre.si ponujamo ure, za katero odšteješ do 40 eur, saj lahko tako za enak denar, kot bi kupil samo eno, kupiš 2 ali 3 modele, ter jih vsakodnevno kombiniraš.

Danes želiš poslovni stil? Brez problema – izberi uro s kovinskim paščkom. Greš na izlet? Digitalna in robustna bo prava izbira, pa še ogromno funkcij ima. Noč s prijatelji ali pa zmenek – z minimalizmom ne moreš zgrešiti. Izberi usnjeno črno uro.

Ali pa… iščeš nekaj posebnega. Nekaj, kar pritegne pozornost? Ja, tudi za takšne okuse se pri nas najdejo ure. Posebna oblika, velik premer ali pa žive barve. Karkoli ustreza tvojemu stilu ali razpoloženju.

Pin It on Pinterest