pianolesvanrene.nl

Netherlands, Tilburg

Je hebt je leven lang al de droom gehad om zomaar achter een piano plaats te kunnen nemen om wat leuke nummers te spelen op een piano en wil dit nu van je "To-Do" lijst wegstrepen.

Main Services:

pianoles , online pianoles , keyboardles , piano leren spelen

pianolesvanrene.nl

zijn een van deze situaties herkenbaar voor je?

-Je hebt je leven lang al de droom gehad om zomaar achter een piano plaats te kunnen nemen om wat leuke nummers te spelen op een piano en wil dit nu van je “To-Do” lijst wegstrepen.
-Je hebt mogelijk al wel eens een of meerdere pogingen gewaagd om piano te spelen in je leven met hoe zullen we het noemen, een ‘ietswat teleurstellend’ resultaat. Misschien heb je als kind wel eens wat lessen gevolgd, was niet helemaal tevreden of gemotiveerd, maar nu wil je jezelf “een schop onder je kont” geven dat je het niet hebt volgehouden.
-Je wilt na een lange dag werken thuiskomen, achter dat grote ding gaan zitten die je al de laatste 20 jaar aan het afstoffen bent en zo graag gewoon plezier hebben in muziek maken.
-Je hebt een digitale piano of keyboard gekocht en je zou graag het apparaat willen benutten.
Je bent gek op zingen en wilde altijd al graag in staat zijn om jezelf te begeleiden.
-Je muzikale wensen komen eerder overeen met het gewoon plezier hebben en stress verminderen in plaats van de kost te verdienen als pianist met regelmatige klassieke recitals.

Ik gok dat 1 of meerdere situaties van toepassing zijn op jou eigen situatie. Het goed nieuws is dat je niet alleen bent, zeer zeker niet! Ik ken deze lijst maar al te goed, omdat ik al ruim 25 jaar succesvol mensen leer hoe je simpelweg plezier kunt hebben terwijl je op weg bent om een recreatieve muziek maker te worden.

Mijn naam is René Knops, ik ben ben al ruim 25 jaar fulltime piano-, en keyboarddocent en was 18 jaar directeur van muziekschool DEPIANO. Nu sinds 2012 oprichter van PianolesvanRene.nl. Ik ben een geboren en getogen Brabander, 49 jaar en ben al vanaf mijn 10e gepassioneerd en actief als pianist en toetsenist met piano spelen, keyboard spelen en synthesizers.

Opeens begreep het… hoe het komt dat er nog steeds veel mensen denken dat piano spelen ‘niet voor hen is weggelegd’. Bijvoorbeeld omdat ze ‘te oud zijn’, ‘denken dat ze dagelijks zullen worstelen op de piano”, “toch geen talent hebben’, ‘niet muzikaal zijn’, een ‘niet passende’ muziekdocent gehad hebben of “moeten leren noten lezen”.
Terwijl anderen moeiteloos het ene na het andere bekende liedje zó uit hun vingers toveren. Als pianoleraar werd het me gedurende de jaren steeds duidelijker en begreep ook hoe ik hier invloed op kon uitoefenen.
Bespaar jezelf tijd en moeite naar het zoeken naar de beste lesmethode, dat heb ik al voor je gedaan de afgelopen 25 jaar! Inmiddels zijn ruim 5,000 tevreden cursisten aan de slag gegaan met deze simpele technieken.

Ben je benieuwd en wil je ook eindelijk je muzikale dromen verwezenlijken?
Sluit je dan aan bij de grootste en gezelligste muzikale familie van Nederland en België!

Pin It on Pinterest