Sancaya

Netherlands, Amsterdam

Sancaya biedt retreats en spirituele reizen op Bali. Daarnaast heeft Sancaya een online aanbod.

Main Services:

Healing, Meditatie, Spirituele groei, Retreats

Sancaya

In zowel het online aanbod als de retreats staan healing, meditatie en spirituele groei centraal. Alles draait om het loslaten van innerlijke blokkades en het versterken van de verbinding met je ziel, zodat je jouw ultieme potentieel kan ontplooien.

Sancaya gelooft dat spirituele mensen de wereld positief kunnen beïnvloeden. Spirituele groei wordt gezien als de sleutel tot geluk en impact in het leven.

Online programma:

Sancaya biedt een krachtig online programma van 8 weken aan.

Healing:

Het programma helpt deelnemers om diepgewortelde innerlijke blokkades, angsten, en beperkende overtuigingen los te laten. Door een combinatie van groepshealing en zelfhelende technieken, ervaren deelnemers meer innerlijke rust en lichtheid.

Meditatie:

Sancaya introduceert krachtige meditaties die de verbinding met de ziel versterken. Dit stelt deelnemers in staat om negatieve gedachten en emoties los te laten, intuïtie te ontwikkelen en een dieper begrip van zichzelf te bereiken.

Spirituele groei:

Het programma is ontworpen om spirituele groei te bevorderen door het verkennen van persoonlijke zielsmissie, purificatie van innerlijke blokkades, en het cultiveren van deugden voor voortdurende zelfontwikkeling.

Voor wie:

Het programma is ideaal voor zielen die verlangen naar een diepere verbinding met zichzelf, het opruimen van innerlijke blokkades en het manifesteren van hun ware potentieel.

Naast het programma biedt Sancaya een gratis online community. Een betaalde meditatiegroep. En losse healing sessies en workshops.

In de gratis community kun je verbinden met gelijkgestemden en kun je deelnemen aan gratis workshops en andere evenementen. Er zijn regelmatig gastexperts.

In de meditatiegroep kom je wekelijks samen met de andere deelnemers en de teacher om te mediteren. Dit zijn helende meditaties, een combinatie van meditatie en energetische healing. Daarnaast horen er ook ademhalingsoefeningen bij.

De losse healing sessies en workshops zijn meestal gericht op specifieke thema’s. Zoals een healing voor angst, schuld en schaamte. Een fysieke healing. Een healing voor innerlijke rijkdom en overvloed.

Retreats en spirituele reizen:

Daarnaast biedt Sancaya natuurlijk de retreats en spirituele reizen op Bali.
Omgeven door de zuiverende energie van het eiland, faciliteert Sancaya magische transformaties door energetische reiniging en spirituele groei.

Energetische zuivering:

Sancaya erkent de kracht van energie en het effect ervan op ons welzijn. De focus ligt op het opruimen van negatieve energieën, waardoor deelnemers een positieve invloed op zichzelf en hun omgeving ervaren.

Magische transformatie:

Op Bali is er een dunne sluier tussen de materiële en spirituele wereld. Daarom is het de perfecte plaats voor transformatie. Sancaya belooft niet alleen heling maar ook een levensveranderende ervaring vol plezier.

Wat biedt Sancaya?

Retraites op maat:

Privé of in groepen, de retraites bieden de vrijheid om de ervaring volledig aan te passen. Van meditatie, healing en yoga tot energetische massages en spirituele teachings, alles wordt op maat gemaakt.

Groepsretraites:

Sancaya biedt ook groepsretreats met een vast programma.

Na een spirituele reis of retraite op Bali kunnen deelnemers prachtige resultaten verwachten.

Verhoogd bewustzijn:

Een lichter, vrijer, energieker en gelukkiger gevoel, doordrenkt met een verruimd bewustzijn.

Persoonlijke groei:

Creativiteit, manifestatiekracht en intuïtie nemen toe, waardoor deelnemers meer uit het leven halen.

Verbeterde levenskwaliteit:

Een leven dat moeitelozer stroomt, met verhoogd zelfvertrouwen en een betere omgang met uitdagingen.

Neem snel een kijkje op https://sancaya.nl om meer over Sancaya en het aanbod te ontdekken.

Pin It on Pinterest