Norges Hus Göteborg

Sweden, Göteborg

Centralt i Göteborg, på Skånegatan mellan Ullevi og Liseberg, ligger tidigare norska Sjömanskyrkan i Göteborg.

Main Services:

Konferens Göteborg, Bröopslokal Göteborg, Festlokal Göteborg, Vandrarhem Göteborg, Sovsal Göteborg, Koferenslokal Göteborg

Norges Hus Göteborg

Centralt i Göteborg, på Skånegatan mellan Ullevi og Liseberg, ligger tidigare norska Sjömanskyrkan i Göteborg. Idag heter bygget Norges Hus och lokalerna är omvandlat till en konferensanläggning, fest- og bröllopslokal samt sovsal/vandrarhem. Utöver detta finns flera kontorsplatser med hyresgäster som Norges Generalkonsulat och Norsk-Svenska Handelskammaren i Göteborg.

Konferenslokaler i centrala Göteborg
Norges Hus erbjuder kurs- och konferenslokaler i en vacker och unik miljö i centrala Göteborg. Våra stora och luftiga lokaler ägnar sig för företagsevent och kundevents, utbildningar och seminarier, stora och små möten, digitala möten, tillfälliga showroom och disputationsfester för att nämna några exempel. Våra hemtrevliga lokaler är lätta att anpassa efter just ditt önskemål.

Bröllop- och festlokal Göteborg
Skapa oförglömliga minnen och minnesvärda ögonblick med ett bröllop eller fest i Norges Hus, tidigare Norska Sjömanskyrkan i Göteborg. När ni hyr Norges Hus är valfriheten stor och ni kan själva anordna den vigsel och fest ni drömt om. Ni kan själva ordna med mat och dryck. Porslin finns till 100 personer och ni har tillgång till vårt kök med två diskmaskiner, tre kylskåp, frys, spis och mikrovågsugn. Lokalen har ljudanläggning, mikrofoner och projektor.

Övernattning i vandrarhem i centrala Göteborg
Boendet i Norges Hus är ett perfekt övernattningsalternativ för idrottslag, konfirmandgrupper, kör och skolklasser som planerar resa till Göteborg. Lokalen ligger i trevliga omgivningar med gångavstånd till bl.a. Liseberg, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum, Kungsportsavenyn och Nordens största köpcenter Nordstan. Vår närmaste granne är Filmstaden Bergakungen – Sveriges största bio! Vi har sängplatser till 36 personer i sovsalen, inklusive ett eget rum för ledare med 6 bäddar. Vi bokar in enbart ett sällskap i taget, så man bor inte flera grupper samtidig oavsett antal.

Pin It on Pinterest