Dinkageverden.dk

Denmark, Naestved

Vi har stort fokus på det skal være nemt at finde dine yndlingsvarer hos os, derfor har vi kategorier så du kan blive inspireret til dit næste bage eventyr

Main Services:

Baking gods , bageudstyr , cake , kage

Dinkageverden.dk

Dinkageverden.dk er fyldt af bage tilbehør og alt til dine kager. Uanset om du mangler de rigtige bageredskaber, råvarer, pynt, pastafarver, silikone produkter, chokolade, kageringe, forme eller noget helt 3 kan du nemt finde det hos os.

Vi forsøger altid at have de rigtige kvalitetsmærker som den lækre chokolade fra Callebaut, de gode forme fra Wilton eller fondanten fra Funcakes.

Vi udvider hele tiden vores sortiment og har ofte gode tilbud så du får det billigt bageudstyr. Og selvfølgelig med lynhurtig levering på 1-2 dage og afsendelse af ordre samme dag ved bestilling inden 13.00 på hverdage.

Vi har stort fokus på det skal være nemt at finde dine yndlingsvarer hos os, derfor har vi kategorier så du kan blive inspireret til dit næste bage eventyr. Det kan være de nemme flødeboller og bolsche lav selv kit eller vores tema kategori hvor du kan finde kagetilbehør til årets højtider som fx. Julekonfekten, de hjemmelavede påskeæg eller den skræmmende halloweenkage mm. Vi har selvfølgelig også samlet vores egne favoritter til smukke temaer som Frost, fodbold, prinsesser.

Derudover er vi selv rigtige glade for alt med Chokolade, vi elsker den gode chokolade fra Callebaut og de professionelle forme fra Chocolate World. Husk vi selvfølgelig også har samlet et stort sortiment af opbevaring til både dine kager og råvarer i mærker som Condi, Sistema og House of Marie.

Diib Reviews by our featured members:

"Easy to use and nice overview of possibilty to grow.."

Diib review by Dinkageverden.dk

Client's review

Pin It on Pinterest