Deliciu de Ciocolata

Romania, Bucuresti

DeliciuDeCiocolata este o afacere de familie a carei poveste a inceput in anul 2008. O afacere nascuta din pasiunea pentru dulciuri, deserturi si arta culinara!

Main Services:

ciocolata neagra, ciocolata pentru fantana, Ciocolata colorata, Ciocolata banunti, Coloranti alimentari, Colorant alimentar gel, Pasta de zahar, Martipan, fondant tort, Decoratiuni torturi, Flori comestibile, flori din zahar, Glazuri torturi, Paste aromatizante, mulaje silicon, Forme silicon pentru cofetarie, Ustensile brutarie, Ustensile cofetarie, Platouri tort, drum cake, pahare candy bar, Frisca naturala, cacao pudra, fructe confiate, fructe liofilizate

Deliciu de Ciocolata

Initial ne-am specializat in comercializarea de fantani de ciocolata, ciocolata pentru fantana de ciocolata, precum si comercializarea diverselor sortimente de ciocolata veritabila profesionala.
Vremuri frumoase de care ne amintim cu nostalgie, zile pline de mirosuri imbatatoare de ciocolata pe care o testam in bucataria casei noastre in diverse aplicatii: tablete, praline, briose, mousse, glazuri, creme, cozonaci, prajituri, si bineinteles in mica fantana de ciocolata pe care o avem si acum.

In anul 2018 ne-am hotarat sa ne extindem activitatea, sa ne marim portofoliul de produse si sa oferim clientilor experienta de a fi Chef acasa, in propria bucatarie, folosind materii prime, ingrediente, ustensile si accesorii profesionale, dar accesibile tuturor ca pret, utilizare si calitate.

Acum DeliciuDeCiocolata.ro ofera o mare varietate de produse:
O gama larga de Ciocolata neagra, Ciocolata cu lapte, Ciocolata colorata, ciocolata in forma de dropsuri sau banuti. Ciocolata veritabila pentru pentru torturi si glazuri, Ciocolata pentru Ciocolata calda.

Coloranti alimentari in forma lichida sau sub forma de pudra, pentru a va ajuta sa va colorati produsele culinare. Colorant alimentar gel concentrat pentru Fondant, Martipan si Pasta de zahar.

Pasta de zahar in diferite culori si arome, precum si ustensile de lucru specifice pentru modelarea pastei de zahar. Fondant pentru torturi.
Decoratiuni torturi, cum ar fi flori comestibile, figurine si flori din zahar, ornamente si figurine pentru torturi copii.

Glazuri, creme si paste concentrate aromatizante pentru a va ajuta sa aromati, sa finisati si sa decorati produsele dumneavoastra culinare.

Mulaje si forme silicon pentru cofetarie. La DeliciuDeCiocolata.ro veti gasi o selectie de mulaje si forme din silicon care va ajuta sa creati produse de cofetarie de inalta calitate. Aceste produse sunt rezistente la temperaturi inalte si usor de utilizat, astfel incat sa va puteti concentra asupra crearii produselor dumneavoastra.

Ustensile de brutarie si patiserie pentru a va ajuta sa creati produse delicioase si bine prezentate. Gasiti tot ce aveti nevoie, de la forme pentru paine si tavi pentru copt, la role si portionatoare pentru taiat prajituri si torturi.

Produse de prezentare si ambalare speciale pentru a va afisa produsele intr-un mod elegant si profesionist. Gasiti o gama larga de produse de prezentare si ambalare, cum ar fi cutii pentru prajituri si torturi, platouri si drum cake pentru torture, chese, baze pentru deseturi si aperitive, pahare pentru candy bar.

O varietate de materii prime pentru cofetarie, cum ar fi frisca, cacao, nuci, fructe confiate si alte ingredient

Investim in permanenta in imbunatatirea calitatii serviciilor noastre de vanzare online, ne pretuim clientii si incercam mereu sa venim in intampinarea dorintelor si nevoilor acestora cu cele mai bune produse, cu multe oferte promotionale, cu programe de fidelizare, cu optimizarea maxima a costurilor de curierat si cu profesionalism in rezolvarea oricaror probleme intampinate.

Pin It on Pinterest