Cosmetice naturale Liorra

Romania

Îngrijirea pielii este foarte importantă iar produsele pe care le folosim ar trebui alese cu grijă și atenție, întrucât pielea absoarbe o bună parte din substanțele cu care vine în contact.

Main Services:

săpun natural, cosmetice naturale, unt de corp, ulei de corp natural, exfoliante pentru ten, ulei natural pentru față, gomaj pentru corp, balsam regenerator

Cosmetice naturale Liorra

Îngrijirea pielii este foarte importantă iar produsele pe care le folosim ar trebui alese cu grijă și atenție, întrucât pielea absoarbe o bună parte din substanțele cu care vine în contact. Majoritatea produselor de „îngrijire” – săpunuri, loțiuni și produse pentru păr, conțin de fapt chimicale dure, periculoase sănătății și mediului: SLS, parabeni, conservanți și derivate petroliere.

O piele frumoasă este o piele sănătoasă
Te-ai gândit vreodată cât de sănătoasă și frumoasă ar putea fi pielea dacă ar beneficia de produse care o îngrijesc cu adevărat?

Aceasta a fost premisa de la care am pornit, atunci când am creat Mamico Natural Living, producător român de cosmetice naturale și Liorra, brandul sub care comercializăm produsele noastre. Misiunea noastră este de a oferi publicului produse cosmetice de calitate folosind doar ingrediente simple și sută la sută naturale.

Provocarea noastră a constat în a concepe nu doar produse cât mai bogate în ingrediente naturale ci produse 100% din ingrediente naturale. Primul pas a fost acela de cercetare amănunțită și selectare a ingredientelor, în funcție proprietățile lor: uleiuri și unturi vegetale, plante medicinale, argile sau uleiuri esențiale, urmat de crearea formulelor, testarea și evaluarea și, în final, notificarea acestora conform legislației. Garanția produselor Liorra o constituie faptul că acestea au fost evaluate din punct de vedere al siguranței și respectă toate prevederile legislației europene, fiind notificate la nivel european conform Regulamentului Uniunii Europene 1223/2009.

Frumusețe naturală? Îngrijire naturală
Produsele Liorra sunt realizate 100% din ingrediente naturale, în mare parte certificate organic sau de proveniență sălbatică și sunt 100% handmade, fabricate și ambalate exclusiv manual, cu pasiune și atenție, ca și când ar fi destinate propriilor noastre familii.

Pentru a respecta principiile de viață sănătoasă care ne caracterizează, nu utilizăm la realizarea produselor noastre parfumuri, coloranți, conservanți chimici periculoși sau derivati petrolieri, de aceea le producem în loturi mici, astfel încât să le poți aprecia atât pentru calitatea cât și pentru prospețimea lor.

Frumusețea naturală Liorra se traduce într-o o gama largă de produse pentru îngrijirea pielii: săpunuri naturale, unturi și uleiuri de corp și balsamuri regeneratoare, exfoliante pentru ten sau corp – toate având la baza ingrediente active, cu calități deosebite, atent selecționate pentru a se potrivi fiecărui tip de piele.

Te invităm să descoperi produsele Liorra din magazinul nostru online, iar pe blog vei găsi articole interesante despre lucruri pe vrem să ți le împărtășim și ție, în care credem și care ne pot face viața mai bună!

Te așteptăm cu drag!

Pin It on Pinterest