Carlsson & Frey AB

Sweden, Gothenburg

Jag erbjuder hjälp online för par och familjer med relationsproblem.

Main Services:

parterapi , parterapi online , online parterapi , familjeterapi , familjeterapi online , familjerådgivning , familjerådgivning online , relationsrådgivning , familjebehandling , familjebehandling online

Carlsson & Frey AB

Jag erbjuder hjälp online för par och familjer med relationsproblem.
Som kvalificerad parterapeut och familjebehandlare med långvarig erfarenhet erbjuder jag en gratis första session till alla par som är intresserade av att komma till min onlineterapi.
Mitt fristående erbjudande ger människor möjlighet att bli bekant med mig och mitt tillvägagångssätt innan de bestämmer sig för att köpa min tjänst.
Hemsidan tillhandahåller även resurser: I min blogg behandlar jag regelbundet de vanliga frågorna som kan förekomma i många relationer.

I mitt behandlingsarbete fokuserar jag främst på anknytningsteorin och terapier som är baserade på den, dvs. mentaliseringsbaserad terapi (MBT) och emotionsfokuserad parterapi (EFT).

Jag använder även tekniker som Mindfulness, MI (Motivating Interview), The Work (av Byron Katie), Circle of Security, reflekterande föräldraskap, voice-dialog, externalisering, bl.a.

Jag hjälper par och familjer att hitta bättre strategier och förhållningssätt för att skapa trygga relationer. Tillsammans undersöker vi hur det djupare behovet av tillhörighet och förbundenhet ofta är involverad i våra mest smärtsamma konflikter. Vi lär oss hur vi kan kommunicera dessa behov tryggt och framgångsrikt.
Jag hjälper mina klienter att utveckla nya konflikthanteringsfärdigheter, att bättre förstå sin partners och sina barns beteende och att bättre integrera sina egna reaktioner.
Allt detta hjälper att hålla och fördjupa kontakten med sig själv och sina nära och kära.
De strategier jag erbjuder kan även förbättra det allmänna välbefinnande hos personer.

Pin It on Pinterest