Медичний центр доктора Чередника / “Cherednyk medical”

United States, Україна Львів

Я, доктор Чередник більше ніж 35 років допомагаю при: болі у спині, остеохондрозі; протрузії, грижі (кили); ішіасі, радикуліті; сколіозі; артрозі (суглоби). Лікуванням нервової системи, постстресових станів, неврозів, хвороб внутрішніх органів.

Main Services:

рефлексотерапія (голкорефлексотерапія)/доктор , мануальна терапія/доктор, остеопатія/доктор , тейпування/доктор , електроенцефалографія , подотерапія/устілки , психодинаміка/психосоматика , краніосакральна терапія/КСТ , нутриціологія

Медичний центр доктора Чередника / “Cherednyk medical”

Займаюся у галузі альтернативної, холістичної медицини. Життя, працездатність залежить від стану здоров’я. Саме тому, методи лікування які ми використовуємо, спрямовані на усунення причин хвороби та відновлення всього організму в цілому. Тому що лікування симптомів, без визначення причин – це тимчасовий захід.

Усе починається з консультації та діагностики лікаря. Важливо знати, що в більшості випадків ні медикаментозне, ні хірургічне лікування не усувають причину захворювання. Вони лише діють на наслідки, симптоми: біль – медикаменти, протрузія/кила – операція… а причина залишається. Тому захворювання повертається знов і знов. Отож, визначаю причину та усуваю її. Відновлюючи весь організм, його нормальну роботу за допомогою комплексних сеансів. Це такі основні методи: остеопатія, рефлексотерапія (акупунктура, голкотерапія), мануальна терапія. Зважте, цим займається виключно лікар – спеціаліст у цих сферах. Тому завжди є результат.

4 основні методи: остеопатія, мануальна терапія, рефлексотерапія…
Один лікар – декілька спеціальностей, методів і все в одному місці, в одному сеансі. Немає потреби шукати та бігати по кабінетах. При необхідності додаю апаратні методи, пропоную устілки ортопедичні та виконую кінезіотейпування. Після закінчення курсу видається виписка із призначеннями та рекомендації зі спеціальним комплексом індивідуальних вправ. Лікування амбулаторне, процедури призначаються 1 раз на тиждень, сеанс до 60 хвилин.

Багато захворювань безпосередньо чи опосередковано залежить від стану хребта. Наприклад, головний біль часто пов’язаний з остеохондрозом. Який пов’язаний з не правильною поставою. Порушення постави викликає неймовірну кількість захворювань хребта та ускладнень опорно-рухової системи. Постава дуже залежить від стану стоп. Для розв’язання цієї “купи” проблеми ми і використовуємо найкращі методи комплексного безопераційного лікування. І тільки після такого системного індивідуального лікування рекомендую фізичні вправи, тренування.

Приємно, що завдяки моїй роботі з кожним роком зростає кількість пацієнтів, які знаходять спокій та радість у житті. Хтось на перше місце ставить ефективність та унікальність лікування, інші – чуйне ставлення, особливу атмосферу. Але всіх об’єднує одне — проблеми зі здоров’ям, які роками турбували кожного з них, зникли. Покращилась якість життя і головне прийшла тверда впевненість у своїх силах.

Доктор Чередник, “Cherednyk medical” у Львові.
Навчався голкорефлексотерапії безпосередньо у китайських спеціалістів та на кафедрі професора Мачерет Е.Л., остеопатії і мануальній терапії у метрів DO Сержа Паолетті, Поля Шоффура, Маккензі Анабель, Маріан Сіско, Олівера Дюссе, Антоніо Гонсалеса… Офіційно працюю з 1999 року за ліцензією Міністерства Охорони здоров’я України – приватна практика. Маю вищу категорію, декілька державних лікарських спеціалізацій, тому лікування безпечне і надійне. Більш деталь про нас на нашому сайті. Не втрачайте свій шанс і час. Ми знаємо, як вам допомогти.

Pin It on Pinterest